“ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ”

Ταξιδέψτε ξέγνοιαστα με τη σιγουριά και την προστασία που προσφέρει η ταξιδιωτική μας ασφάλιση, η οποία συμπεριλαμβάνει καλύψεις για τον Κορονοϊό (Covid-19).

Όταν ταξιδεύετε με την Mondial Assistance ταξιδεύετε έχοντας την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου παγκοσμίου δικτύου υποστήριξης.
Δεν έχει σημασία πόσο μακριά ταξιδεύετε διότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας!

Ο Όμιλος Mondial Assistance, ο πιο δημοφιλής όμιλος ταξιδιωτικής ασφάλισης, υποστηρίζει πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες κάθε χρόνο.
Κάθε μέρα ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας παρέχοντάς σας υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλισης μέσω του παγκόσμιου δικτύου υποστήριξης, το οποίο απαρτίζεται από αεροπλάνα, ελικόπτερα, ασθενοφόρα, ιατρούς και νοσοκόμους.

Όταν ταξιδεύετε με την Mondial Assistance ταξιδεύετε έχοντας την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου παγκοσμίου δικτύου υποστήριξης.
Δεν έχει σημασία πόσο μακριά ταξιδεύετε διότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας!

Προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης

1. Αναψυχής: Globy classic & super globy. Τα προγράμματα αυτά θα μπορούσαν να προταθούν και για επαγγελματικό ταξίδι καθώς και για πεζοπορικές διαδρομές*
Μέγιστη διάρκεια έως 30 ημέρες το super globy & έως 90 ημέρες το globy classic.

2. Επαγγελματικό: super globy plus. Μέγιστη διάρκεια 30 ημέρες.

3. Επαγγελματικό Ετήσιο: globy annual business & globy annual business plus. Διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του έτους μπορούν να πραγματοποιηθούν απεριόριστα ταξίδια.
Κάθε ταξίδι δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 60 ημέρες.

4. Ετήσιο: globy annual, το εν λόγω πρόγραμμα μπορεί να προταθεί για ταξίδια αναψυχής ή επαγγελματικά. Διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του έτους μπορούν να πραγματοποιηθούν απεριόριστα ταξίδια.
Κάθε ταξίδι δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 60 ημέρες.

5. Για έκδοση βίζας στις χώρες Σένγκεν: globy schengen.
Μέγιστη διάρκεια 90 ημέρες.

6. Ακύρωση αναχώρησης: βασική προϋπόθεση η έκδοσή του να γίνει εντός 48 ωρών από την έκδοση των εισιτηρίων. Εάν πρόκειται για πακέτο διακοπών, τότε 48 ώρες από την πρώτη προκαταβολή.
Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει ακύρωση του ταξιδιού για ιατρικούς λόγους (αιφνίδια ασθένεια, ατύχημα, θάνατος).

Προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης

7. Σχολικό πρόγραμμα: globy scuola, κατάλληλο για σχολικές εκδρομές.
Μέγιστη διάρκεια 30 ημέρες.

8. Φοιτητικά προγράμματα: Globy student extended & globy student extended plus , αφορά φοιτητές/σπουδαστές, κατάλληλο για σπουδές προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές, Erasmus, πρακτική άσκηση φοιτητών/σπουδαστών.
Μέγιστη διάρκεια 365 ημέρες.

9. Πρόγραμμα Globy visa: κατάλληλο για πρεσβείες όπως είναι της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Αλγερίας που ζητάνε ασφάλιση μεγαλύτερης διάρκειας από το πραγματικό ταξίδι.
Μέγιστη διάρκεια 365 ημέρες. Καλύπτει ταξίδια στη ζώνη Ευρώπη-Μεσόγειος.

10. Προγράμματα που περιλαμβάνουν την κάλυψη του ΣΚΙ: τα προγράμματα αυτά μπορούν να εκδοθούν κατά το διάστημα 15 Δεκεμβρίου έως και 31 Μαρτίου.
Πέραν των καλύψεων του globy classic ή του super globy, υπάρχει και πρόσθετη κάλυψη για εξοπλισμό, κλείσιμο πίστας, κλπ. Μέγιστη διάρκεια 30 ημέρες.

11. Προγράμματα για εκδρομές γκρουπ: Globy gruppi 1, 2 & 3. Αφορά εκδρομές που διοργανώνουν tour operators.
Μέγιστη διάρκεια 30 ημέρες.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986)

* Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα  προγράμματα αναψυχής globy classic & super globy ταξιδιωτικής ασφάλισης καλύπτουν την πεζοπορία (δεν καλύπτουν ορειβασία ή αναρρίχηση) μόνο σε οργανωμένα μονοπάτια με συνοδό/αρχηγό, εφόσον η διανυκτέρευση γίνει σε οργανωμένα καταλύματα.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι:

  1. Το ανώτατο ύψος κάλυψης είναι 5.000 μέτρα.
  2. Δεν καλύπτουμε search and rescue.
  3. Δεν καλύπτονται οι παρεπόμενες νόσοι που έχουν να κάνουν με το υψόμετρο [Acute Mountain Sickness (AMS)]
  4. Δεν καλύπτουμε σε περίπτωση μη-πιστής εφαρμογής των αυστηρών οδηγιών της διαδρομής.
  5. Δεν καλύπτουμε σε περίπτωση μη-τήρησης όλων των οδηγιών ασφαλείας ή ανεπαρκή εξοπλισμού.

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ασφάλιση αναψυχής που θα συμπεριλαμβάνει πεζοπορίες, θα πρέπει για τα 3, 4 & 5 να μας σταλεί επικυρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση ότι τα γνωρίζετε και ότι συμφωνείτε.

Γιώργος Καραμίχος – 📞 6972 600 330
Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Μηχανής, Σπιτιού

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς για περισσότερες πληροφορίες.